146
Υλικά
- κριθαράκι 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 250 γρ
- ντοματοπελτές 3 κσ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ζωμός 1 λτ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
Σήμερα ποστάρουμε μια πολύ γρήγορη συνταγή, που γίνεται στο Πι και Φι και συνοδεύει τέλεια το κρέας που περίσσεψε από το χθεσινό φαγητό και δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε! Αλλά και αν δεν περίσσεψε... με λίγη φέτα τριμμένη έχουμε ένα πλήρες γεύμα!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr