107
Υλικά
- κριθαράκι 400 γρ
- μανιτάρια φρέσκα 500 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 1 λτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- βούτυρο 70 γρ
- γκράνα 25 γρ
- παρμεζάνα 25 γρ
- τυρί Σαν Μιχάλη 25 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σχοινόπρασο -
- πιπέρι -
- αλάτι -
Το πιο ενδιαφέρον κριθαρότο που έχω ποτέ φτιάξει, είναι αυτό με νωπά, άγρια Ελληνικά μανιτάρια, της συνταγής που ακολουθεί. Γιατί το κριθαράκι είναι το ιδανικό γευστικό φόντο στα λεπτά αρώματα και τις πολύπλοκες γεύσεις των καρπών της ελληνικής φύσης.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr