by admin

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΓΑΜΠΑΡΗ // RISONI RISOTTATI AI GAMBERI

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κριθαρότο, ένα πιάτο που έχει γίνει της μόδας και συνειρμικά παραπέμπει σε γκουρμέ ... Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά, το κριθαρότο είναι ένα κριθαράκι μαγειρεμένο με τον τρόπο που φτιάχνεται το ριζότο, δηλαδή το υγρό (νερό ή ζωμός) προστίθεται ζεστό και σταδιακά, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που το ζυμαρικό θα είναι βρασμένο σωστά και ακολουθεί mantecatura, αν θέλετε πείτε το και δέσιμο του ζωμού του φαγητού, με βούτυρο και τριμμένο τυρί (συνήθως παρμεζάνα).
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κριθαρότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com