136
Από τη μια ο απόλυτα μεσογειακός-ελληνικός συνδυασμός υλικών, από την άλλη το κριθαράκι που αποτελεί τον ορισμό του comfort food, του μαμαδίστικου φαγητού κάνουν αυτό το πιάτο να ξεχωρίζει και να παίρνει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά και τις γευστικές προτιμήσεις μικρών και μεγάλων.
Γεύση μεστή, γεμάτη αρώματα και γλύκα, πιάτο-σύμβολο της εποχής των γιαγιάδων και των μαμάδων, κατακτά το οικογενειακό τραπέζι με τον πλούτο της γεύσης του αλλά και τα εστιατόρια της εποχής, ως γνωστή κι αγαπημένη εντράδα.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com