25
Υλικά
- λάδι 200 γρ
- σουσάμι 150 γρ
- γραβιέρα Κρήτης 400 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- φαρίνα 250 γρ
- ρίγανη 1 κσ
- ξύδι 1 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
Υλικά
200γρ λάδι
200γρ νερό
150γρ σησάμι καρβουδισμένο 400γρ τυρί (γραβιέρα Κρήτης) 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 αλεύρι φαρίνα μια κουταλιά της σούπας, ρίγανη, λίγο πιπέρι μια κουταλιά της σούπας αλάτι 1 κουταλιά της σούπας ξύδι 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com