46
Υλικά
- καρότο 180 γρ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- ξύδι 20 γρ
- αλεύρι σκληρό 150 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 80 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
Κριτσίνια καρότου Υλικά: • 180 γρ καρότο, καθαρισμένο • 80 γρ ελαιόλαδο • 30 γρ • 20 γρ • 150 γρ αλεύρι, σκληρό • 80 γρ αλεύρι, ολικής άλεσης • 1/2 κ πάπρικα, γλυκιά (προαιρετικά) • 1/2 κ μπέικιν πάουντερ • Αλάτι, ψιλό Εκτέλεση: • Βάζουμε μέσα στο multi τα καρότα, το ελαιόλαδο, το νερό, το ξύδι και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθεί το καρότο • Βάζουμε το μείγμα από το multi σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα άλευρα, την πάπρικα, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματίσουμε μια ζύμη
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com