104
Τηγανίζουμε σε λάδι, όχι πολύ καυτό, για να μην καούν γρήγορα απ' έξω.- Για ευκολία και για σωστή διαχείριση του χρόνου μας, μπορούμε να φτιάξουμε τις κροκέτες κάποια στιγμή που θα ευκαιρούμε και μόλις τις πανάρουμε να τις βάλουμε σκεπασμένες με μεμβράνη στην κατάψυξη.Έτσι όταν τις χρειαστούμε, τις βγάζουμε λίγο νωρίτερα ώστε να μαλακώσουν λίγο και κατόπιν τις τηγανίζουμε.- Μπορούμε να τις συνοδεύσουμε με σως απο μαγιονέζα-γιαούρτι-κέτσαπ.Καλή επιτυχία!!
Διάβασε τη συνταγή στο koukfamily-cook.blogspot.com