79
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 1500 γρ
- μπύρα 1 ποτ
- αλεύρι 1 ποτ
- αλεύρι 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ρακή-τσικουδιά 2 κσ
- καπνιστή πάπρικα 1 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
Υλικά: 1.200-1.500 γρ. μπακαλιάρο, παστό 1 ποτήρι του νερού μπίρα 1 ποτήρι του νερού + 2 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 αβγό, χτυπημένο ½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο 1-2 κ.σ. ρακή 1 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή 2-3 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com