68
Υλικά
- μπακαλιάρος 0.5 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- κόλιανδρο 0.5 ματσ.
- αλεύρι 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μπύρα 1 φλ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- παντζάρια 0.5 κιλ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- καρύδια 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- γιαούρτι 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
½ κιλό μπακαλιάρο κατεψυγμένο Trata on ice 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο μεγάλο 1-2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. μαϊντανό ½ ματσ. κόλιανδρο 200 γρ. αλεύρι 1 αβγό 1 φλ. μπύρα Ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) Αλάτι -πιπέρι ½ κιλό παντζάρια 2 πορτοκάλια 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι Kalamata Papadimitriou 1 κ.σ. καρύδια Αλάτι-πιπέρι 200 γρ. γιαούρτι 100 γρ. κρέμα γάλακτος Arla Xυμό από 1 πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr