79
Υλικά
Υλικά συνταγής για τη ζύμη κρουασάν 1 ποτήρι γάλα χλιαρό 1½ φλιτζ. (του ελληνικού καφέ) ελαιόλαδο 1 αυγό ολόκληρο και 1 ασπράδι (τον κρόκο τον κρατάμε για το άλειμμα) 1 κ.γ. κοφτό αλάτι 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά ½ κιλό αλεύρι (και λίγο παραπάνω) ¾ μαργαρίνη στο ταψί για τη γέμιση 400γρ. φέτα 1 αυγό 1 πιπεριά σε ψιλοκομμένα ζαράκια 1 κ.σ. ρίγανη πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr