71
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 πκτ
- αμύγδαλα 150 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- μπισκότο 5 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
- μήλα 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 1 κσ
- ζάχαρη άχνη 80 γρ
Υλικά Γέμιση και ζύμη - 1 πακέτο σφολιάτα έτοιμη - 150 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα σε σκόνη - 60 γρ. ζάχαρη - 5 μπισκότα της αρεσκείας μας σπασμένα με το χέρι σε κομμάτια μικρά - Χυμός από ένα πορτοκάλι - ½ κ.γ. κανέλα - 125 γρ. κρέμα γάλακτος 35% - 1 μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια Επικάλυψη - 1 κ.σ. νερό - 1 κ.σ. χυμός πορτοκάλι - 80 γρ. ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr