106
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- μαύρες ελιές 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δυόσμος 0.25 ματσ.
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μαυροκούκι -
- σουσάμι -
Για 6 τεμάχια Για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. μπέϊκιν πάουντερ 1 ½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις 1 ½ ποτήρι νερού χυμό από φρέσκο πορτοκάλι 200 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι 1 κρεμμύδι ¼ ματσ. δυόσμο 3 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις Μαυροκούκι Σουσάμι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr