78
Υλικά
- ζάχαρη 1 κσ
- μαγιά 2 φακ
- αλεύρι για ψωμί 4.5 κούπα/ες
- αλεύρι ολικής άλεσης 2 κούπα/ες
- αλάτι 2 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μαϊντανός φύλλα
- άνηθος φύλλα
- ζάχαρη 1 κγ
- σουσάμι -
- χοντρό αλάτι -
- ελαιόλαδο -
Είναι γεγονός ότι κάθε φορά που κάνω την βόλτα μου στην "ηλεκτρονική" γειτονιά, θαυμάζω τις καταπληκτικές δημιουργίες με τη μέθοδο decoupage που φτιάχνουν με τα χρυσά τους τα χεράκια πολλές φίλες... Την σκεφτόμουν αυτη την λαγάνα λοιπόν ότι θα ήταν εμφανίσιμη και νόστιμη με αυτο τον τρόπο αλλά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυγό καθότι νηστεία για. :)
Έτσι το αντικατέστησα με νερό και ζάχαρη, όπως ακριβώς κάνουμε με τα κουλούρια Θεσσαλονίκης.
Έτσι το αντικατέστησα με νερό και ζάχαρη, όπως ακριβώς κάνουμε με τα κουλούρια Θεσσαλονίκης.
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com