57
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 φλ
- αλεύρι σκληρό 2 φλ
- αλεύρι κίτρινο 2 φλ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- νερό 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελιές 0.5 φλ
- λιαστές ντομάτες 0.5 φλ
Μια λαγάνα διαφορετική που τρώγεται και σαν ψωμάκια όλες τις εποχές!
Τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες μπορούμε να τις βάλουμε και απάνω στη ζύμη λίγο πριν τις ψήσουμε.
Τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες μπορούμε να τις βάλουμε και απάνω στη ζύμη λίγο πριν τις ψήσουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com