98
Υλικά
- αλεύρι 400 γρ
- αλεύρι μαλακό 200 γρ
- αλάτι 1.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- μαγιά ξερή 1 κγ
- ταχίνι 6 κγ
- καλαμποκάλευρο 2 κσ
- σουσάμι -
- παπαρουνόσπορος -
Ευωδιαστή, τραγανή και υπέροχη!!!Στο μπολ του μίξερ ανακατεύουμε τα αλεύρια, το αλάτι, την ζάχαρη, την μαγιά και το ταχίνι.Σκεπάζουμε το μπολ με καθαρή πετσέτα και αφήνουμε σε ζεστό σημείο για 1 ώρα τουλάχιστον.Σε αυτό το σημείο μπορούμε να βάλουμε την ζύμη στο ψυγείο, σκεπασμένη με μεμβράνη, και να την αφήσουμε εκεί ...
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com