by admin

Λαγάνα : το ψωμί της Καθαράς Δευτέρας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η λαγάνα ΠΡΕΠΕΙ να είναι επίπεδη. Μια φουσκωτή λαγάνα «δεν λέει». Άζυμο ψωμί, λειψανάβατο. Γι αυτό και η μαγιά ( ή το προζύμι ) είναι λιγότερη αναλογικά και σε μερικές, παλιότερες συνταγές λείπει τελείως. Και φυσικά δεν χρησιμοποιείται στο ζύμωμά της γάλα ή βούτυρο που διάβασα σε κάποιες συνταγές. Η λαγάνα είναι νηστίσιμο ψωμί...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: λαγάνα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com