by admin

Λαγάνες χωρίς ζύμωμα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Βάζουμε σε ένα μπολ χλιαρό νερό, τη μαγιά, το ταχίνι, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη. Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υγρά στο αλεύρι και ανακατεύουμε, μόλις καθαρίσει το μπολ η ζύμη είναι έτοιμη. Δεν προσθέτουμε αλεύρι, απλά λαδώνουμε τη μαριζ. Σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε για 20 λεπτά σε ζεστό μέρος. Διπλώνουμε πάλι με με μαρίζ τη ζύμη και αφήνουμε άλλα 20 λεπτά.
Διάβασε τη συνταγή στο elpidaslittlecorner.gr
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: λαγάνα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το elpidaslittlecorner.gr