63
Υλικά
- κουνουπίδι 500 γρ
- πράσα 3 τμχ
- πατάτες 3 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- κάσιους 2 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- διατροφική μαγιά 3 κσ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
Ένας ωραίος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα πράσα και το κουνουπίδι μας, δημιουργώντας ένα υγιεινό και πολύ ελαφρύ "σουφλέ", με την κρέμα από κάσιους να του δίνει ιδιαίτερα νόστιμη γεύση!
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr