72
Υλικά
- λάχανο 2 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ελαιόλαδο 1 κσ
- σέλινο κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- φρέσκο βούτυρο 2 κσ
- αλεύρι 3 κσ
- γάλα φρέσκο 1 φλ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μοσχοκάρυδο 2 πρέζα/ες
- άσπρο πιπέρι -
Λαχανοντολμάδες μμμμμ….!!! Αγαπημένο μας φαγητό οικογενειακώς και τόσο νόστιμο που αξίζει κανείς να το φτιάχνει πού και πού παρά την (μικρή του) φασαρία. Οι λαχανοντολμάδες με κιμά σε αντιδιαστολή με τους λαχανοντολμάδες με ρύζι, σταφίδες και κουκουνάρια, τρώγονται ζεστοί ως κυρίως πιάτο ενώ οι δεύτεροι περισσότερο σαν δροσερό ορεκτικό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr