122
Υλικά
- λάχανο 1 τμχ
- κιμάς κοτόπουλου 1 κιλ
- ρύζι νυχάκι 0.5 κούπα/ες
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 0.5 τμχ
- μαϊντανός 5 κλων
- ελαιόλαδο 0.25 κούπα/ες
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
Οι λαχανοντολμάδες είναι ένα κλασικό ελληνικό φαγητό που το προτιμάμε πολύ ειδικά τον χειμώνα που έχουμε φρέσκο λάχανο. Η εκδοχή τους με κιμά από κοτόπουλο σε σχέση με τους κλασικούς λαχανοντολμάδες έχουν πιο ελαφριά γεύση, λιγότερες θερμίδες και το ρύζι συγκρατείται καλύτερα στο βράσιμο χωρίς να διαλύεται μέσα στο φαγητό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.enter2life.gr