by admin

Λαχανοντολμάδες με Ντομάτα και Καυτερό Πιπέρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο. Είναι ένα από τα κλασικά χειμωνιάτικα φαγητά.Τους συγκεκριμένους τους μαγείρευσα με χυμό ντομάτας, πρόσθεσα στον κιμά καυτερό πιπέρι και τους πασπάλισα με αρκετή γλυκιά πάπρικα. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικά νόστιμο και πικάντικο. Τους λατρεύσαμε! Σας τους προτείνω και είμαι σίγουρη ότι θα τους απολαύσετε!(Η αυθεντική συνταγή είναι της Αλεξίας Αλεξιάδου).
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: λαχανοντολμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com