64
Υλικά
- λάχανο 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- ντοματοπελτές 1 κσ
- χυμός ντομάτας 0.5 φλ
- ρύζι γλασέ 0.5 φλ
- ελαιόλαδο -
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Αντώνη Ρούσσο
Ημέρα προβολής 5/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ
½ κιλό λάχανο 2 κρεμμύδια ξερά 3 κρεμμύδια φρέσκα 1 ματσ. άνηθο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr