246
Υλικά
- λάχανο 1 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρύζι καρολίνα 1 φλιτζανάκι
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πάπρικα 1 κγ
Το λαχανόρυζο είναι από τις πολύ λιτές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Είναι από τα πιάτα που το βασικό συστατικό του δεν επισκιάζεται από άλλη γεύση αλλά αντιθέτως πρωτοστατεί με μία διάχυτη κι ανεπιτήδευτη παρουσία. Αυτό τουλάχιστον ισχύει σε αυτήν εδώ την εκδοχή που αποτελείται από ελάχιστα υλικά και λίγη πάπρικα που προσθέτει μικρή γευστική ανατροπή...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr