104
Υλικά
6-8 μερίδες
500 γρ λαζάνια που δεν χρειάζονται βράσιμο πριν (εγώ χρησιμοποιώ Barilla)
Για τον κιμά:
4 κτσ ελαιόλαδο
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
800 γρ μοσχαρίσιο κιμά ή ανάμεικτο (μοσχάρι- χοιρινό)
1 μεγάλο καρότο σε μικρά κυβάκια ή τριμμένο στον τρίφτη
300 γρ ντοματάκι κονκασέ ή φρέσκιες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
6-8 μερίδες
500 γρ λαζάνια που δεν χρειάζονται βράσιμο πριν (εγώ χρησιμοποιώ Barilla)
Για τον κιμά:
4 κτσ ελαιόλαδο
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
800 γρ μοσχαρίσιο κιμά ή ανάμεικτο (μοσχάρι- χοιρινό)
1 μεγάλο καρότο σε μικρά κυβάκια ή τριμμένο στον τρίφτη
300 γρ ντοματάκι κονκασέ ή φρέσκιες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com