by admin

Λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα τομάτας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα λαζάνια στο μυαλό μου είναι τοποθετημένα ως μια νόστιμη “Κυριακάτικου χαρακτήρα” συνταγή θαλπωρής που ανεξάρτητα απ’ τη γέμιση, θα αρέσει σε όλους και κανείς δε θα μπορέσει να συγκρατηθεί να φάει μόνο μια μερίδα. Και βέβαια το σπίτι όλο θα έχει πλημυρίσει με την υπέροχη μυρωδιά της ψημένης μπεσαμέλ που συνήθως εμπεριέχεται στο πιάτο.
Ήρθε όμως η ώρα να δοκιμασουμε και μια πιο ελαφριά εκδοχή όπου το υλικό που δίνει τη πινελιά του στο πιάτο, είναι η σάλτσα τομάτας.

Γιατί μια πληθωρική σάλτσα τομάτας με λίγο ελαιόλαδο, μπορεί να δώσει τη νόστιμη υγρασία που χρειάζονται τα λαζάνια για να ψηθούν και να συμπληρώσουν τη γεύση μιας γέμισης, με γλυκιά οξύτητα. Ακόμη κι αν η γέμιση είναι από σπανάκι με τη γνωστή μεταλλικότητά του, που σε πρώτη σκέψη, δεν ταιριάζει με τομάτα.

Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: λαζάνια με σπανάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr