Υλικά
- κοχύλια 1 πκτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μανιτάρια 10 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 0.5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- θυμάρι -
- εστραγκόν -
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- αλεύρι 3 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 τσιμπ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- παρμεζάνα -
Σήμερα σας έχω ενα πιάτο κατα την αποψή μου ιδανικό για μπουφέ αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν το φτιάξετε να γίνει σταθερό αγαπημένο εβδομαδιαία. Εμπνευσμένο φυσικά απο το παστιτσάκι μας, πιο ελαφρύ αφού δεν περιέχει ντομάτα, μέρος του κιμά αντικαθίσταται με μανιτάρια και πολύχρωμες πιπεριές ενώ στην μπεσαμέλ χρησιμοποίησα την μέθοδο που είδαμε στις πατάτες ογκρατεν αντικαθιστώντας μέρος του γάλακτος με ζωμό. Υλικά (Για ένα μέτριο ταψί)...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com