144
Υλικά
- καβουρόψιχα 250 γρ
- ελαιόλαδο 45 ml
- μαϊντανός 1 χούφτ
- σκόρδο 1 σκελ
- ντοματάκια 350 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- λιγκουίνι 350 γρ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
περίπου 250 γρ. καθαρισμένη καβουρόψυχα 45 ml. ελαιόλαδο 1 μικρή χούφτα φρέσκο πλατύφυλλο μαϊντανό, χοντροκομμένο, και λίγο ακόμη για γαρνίρισμα 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 350 γρ. ώριμα ντοματάκια, ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr