by admin

Λικέρ κυδώνι-μήλο με ρακή ή με κρασί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το δικό μου, το κλασικό λικέρ κυδώνι ωριμάζει ακόμη από τις 5 του Νοέμβρη μέσα στη γυάλα του γιατί με τη ρακή που συνηθίζω εγώ να φτιάχνω τα λικέρ μου αφήνω τα περισσότερα φρούτα να μαριναριστούν περισσότερο καιρό.

Το σημερινό έχει ειδικό τρόπο παρασκευής και ειδικά η εκδοχή με το κρασί –που προσωπικά τη βρήκα πολύ φίνα και ελαφριά- είναι έτοιμη σε 8-9 μέρες! Η ιδέα για χρήση κρασιού μου ήρθε την τελευταία στιγμή και δεν έφτιαξα μεγάλη ποσότητα (με τη ρακή έφτιαξα διπλάσια) αλλά πιστεύω ότι αυτή θα καθιερώσω γιατί είναι πιο ελαφρύ και ευκολόπιοτο!

Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Ποτά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr