285
Υλικά
- γαρίδες 10 τμχ
- θράψαλα 500 γρ
- μακαρόνια 500 γρ
- φέτα 200 γρ
- ντοματάκια 1 κουτί
- ντοματίνια 8 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 3 κσ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- πιπεριές κίτρινες 2 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- πάπρικα 0.5 κγ
- λευκό κρασί 100 ml
- ούζο 100 ml
- ζάχαρη 1 κγ
Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα. Θαλασσινά και ζυμαρικά βαπτισμένα σε μια υπέροχη σάλτσα φέτας με διακριτικό άρωμα ούζου. Σε περιόδους νηστείας το τυρί μπορεί να παραληφθεί χωρίς να στερήσει από το φαγητό τη νοστιμιά του μια και τα μυρωδικά παίζουν το δικό τους ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της γεύσης. Υλικά 10 γαρίδες 500 γρ. θράψαλα 500 γρ. μακαρόνια 200 γρ. φέτα 1 κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα 7-8 ντοματίνια ολόκληρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumgreek.com