122
Υλικά
- λιγκουίνι 300 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- crème fraiche 125 γρ
- sour cream 125 γρ
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
- ξύσμα λάιμ 1 κγ
- σχοινόπρασο 2 κσ
- καπνιστός σολομός 100 γρ
Πρόκειται για ένα χορταστικό και συνάμα φίνο πιάτο με πλήρη ισορροπία γεύσεων. Η κρεμώδης γλύκα του καπνιστού σολομού αντισταθμίζεται από την οξύτητα του μυρωδάτου μοσχολέμονου και την ξινούτσικη, απαλή γεύση της crème fraîche, ενώ η χορταρένια ζωντάνια του σχοινόπρασου και η πικάντικη χροιά του φρεσκοτριμμένου μαύρου πιπεριού προσδίδουν επιπλέον επίπεδα γεύσης στο πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com