by admin

Linguine με μικρές, άγριες αχιβαδούλες (telline)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα spaghetti (ή και οι linguine, όπως σε αυτήν εδώ την περίπτωση) με “άγριες”, ελεύθερες, μικρές αχιβαδούλες, είναι ένα πεντανόστιμο πρώτο πιάτο, τυπικό πολλών παραλιακών περιοχών της Ιταλίας με αμμουδερές ακτές, όπου μπορεί κανείς να βρει τα μικρά αυτά οστρακοειδή. Πράγματι, τα μικρά αυτά μαλάκια, με την ντελικάτη και εξαιρετικά νόστιμη σάρκα, ταιριάζουν υπέροχα με ένα καλοβρασμένο (πάντα “al dente”) μακρόσχημο ζυμαρικό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr