by admin

Linguini με "μενταγιόν" πεσκανδρίτσας

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, δεν έχει λέπια και η συνοχή του σώματος της θυμίζει αστακό.Μπορούμε να την μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους, εγώ σήμερα την μαγείρεψα με κόκκινη σάλτσα, κονιάκ και σαφράν και απολαύσαμε ένα πραγματικά υπέροχο φαγάκι!Πάμε λοιπόν να μαγειρέψουμε και παρέα!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com