Υλικά
- αλεύρι μαλακό 1 κιλ
- μπέκιν πάουντερ 2 φακ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ελιές 1 κούπα/ες
Υλικά 1 κιλό αλεύρι (μισό σκληρό, μισό μαλακό κατά προτίμηση) 2 ½ ποτήρια του νερού χυμό από φρέσκα πορτοκάλια 2 ½ ποτήρια του νερού, νερό 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ Λίγο αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα διαλυμένη σε λίγο χυμό λεμονιού 1 πιάτο της σούπας γεμάτο ελιές μαύρες (όχι ξυδάτες) καθαρισμένες από κουκούτσια και τεμαχισμένες σε κομματάκια
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com