130
Υλικά
- μαργαρίνη 1 κσ
- φαρίνα 0.5 κιλ
- καρύδια 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 ποτ
- γάλα 1 ποτ
- αυγά 6 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- σοκολάτα κουβερτούρα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 0.5 φλ
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλι 0.5 -
ΥΛΙΚΑ: 1 Πακετο μαργαρινη(βιταμ)σε θερμοκρασια δωματιου μαλακο. ½ κιλο αλευρι φαρινα ½ φλυτζανι καρυδοψιχα περασμενη στο μουλτι. 1 ποτηρι ζαχαρη 1 ποτηρι γαλα 6 αυγα 1 βανιλια ½ λεμονι το ξυσμα του 1 φακελακι μπεικιν παουντερ Για το Γλασο σοκολατας: 200γρ.σοκολατα κουβερτουρα ½ φλυτζανι κρεμα γαλακτος 1βανιλια. ½ πορτοκαλι το ξυσμα του
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com