by admin

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΟΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BOMBOLONI FRITTI AL LIEVITO MADRE

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μπομπολόνι, οι κλασσικοί λουκουμάδες της Τοσκάνης, που το όνομα τους και μόνο παραπέμπει σε ζυμαράκι καλοφουσκωμένο! Όταν έχουν το σχήμα κουλούρας (σαν τους λεγόμενους λουκουμάδες παραλίας) παίρνουν την ονομασία fratini. Οπως και να είναι η ονομασία τους, αφού ροδοτηγανιστούν, μπορείτε να τους απολαύσετε σκέτους, πασπαλισμένους με μπόλικη ζαχαρίτσα, μπορείτε όμως και να τους γεμίσετε, με κρέμα ζαχαροπλαστικής (δείτε εδώ πως μπορείτε να την φτιάξετε πανεύκολα στον μικροκυματικό) ή πραλίνα φουντουκιού (δείτε εδώ πως μπορείτε να την φτιάξετε στο σπίτι) και να τους απογειώσετε! Πριν από πολλά χρόνια τους είχαμε φτιάξει κλασσικά με μαγιά (δες εδώ για την συνταγή), τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε πως ανταποκρίνεται το φυσικό προζύμι και σε αυτήν την πρόκληση!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: λουκουμάδες, προζύμι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com