85
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- ρακή-τσικουδιά 4 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 2 κσ
- μυζήθρα 1.5 κιλ
- ζάχαρη 3 κσ
- αυγά 2 τμχ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
Υλικά Για τη ζύμη - 1 ποτήρι νερό χλιαρό - ½ ποτήρι ελαιόλαδο - 4 κ.σ. τσίπουρο ή τσικουδιά - 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ - 2 κ.σ. ζάχαρη - Αλεύρι σκληρό όσο πάρει Για τη γέμιση - 1 ½ κιλό μυζήθρα - 3 κ.σ. ζάχαρη - 1 αυγό και 1 ακόμη για το άλειμμα - 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού - Κανέλα για πασπάλισμα (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr