87
Υλικά
- ασπράδι 2 τμχ
- κρεμόριο 0.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής -
- κουβερτούρα 125 γρ
- κρέμα γάλακτος 160 γρ
- ζάχαρη 55 γρ
Αυτή που θα σας προτείνω σήμερα είναι μια εύκολη συνταγή με μικρές τροποποιήσεις, με γέμιση από μια κλασσική ganache πικρής κουβερτούρας (αν και γενικά τα macarons είναι ένα "μπισκοτάκι" που θέλει τα κόλπα του... θα τα δούμε μαζί σιγά σιγά γιατί είναι σημαντικά για την επιτυχία τους) και άρωμα πορτοκαλιού....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com