Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- φαρίνα 200 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ
- κακάο 20 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- μαρμελάδα ροδάκινο 5 κσ
Για σήμερα, λοιπόν, προτείνω να κάνουμε ένα γλυκό ξεκίνημα καλοσωρίζοντας τον αγαπημένο, κοινωνικότατο Δεκέμβρη μ' αυτά τα μικρά, σοκολατένια και λίγο πιο σφιχτά από το κλασσικό παντεσπάνι, κέικ μαδέιρα που είναι ιδανικά για μίνι "τουρτάκια" διακοσμημένα με ζαχαρόπαστα. Υπέροχο δωράκι για όσους γιορτάζουν μερικά απ' αυτά, υπέροχο και χορταστικό κέρασμα...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com