108
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 225 γρ
- κακάο 36 γρ
- μπέκιν πάουντερ 15 γρ
- καστανή ζάχαρη 90 γρ
- αυγά 75 γρ
- γάλα φρέσκο 285 γρ
- βούτυρο 70 γρ
- λικέρ πορτοκάλι 6 γρ
- σταγόνες σοκολάτας 105 γρ
- ζαχαρωμένες φλούδες 45 γρ
Τα μάφιν έχουν σχήμα μανιταριού, με υπερυψωμένη επιφάνεια και συνήθως δεν γλασσάρονται, ενώ τα κάπκεϊκ είναι επίπεδα και γαρνίρονται με γλάσσο ή διακοσμούνται, πολλές φορές περίτεχνα, με βουτυρόκρεμα ή ζαχαρόπαστα. Σήμερα θα δοκιμάσουμε υπέροχα μάφιν με σταγόνες σοκολάτας και ζαχαρωμένη φλούδα (καντίτι) πορτοκαλιού. biscotti.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com