48
Υλικά
- καλαμποκέλαιο 3.5 φλ
- κονιάκ 1 φλιτζανάκι
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αμμωνία 2 κγ
- κανέλα 1 κσ
- γαρύφαλλο 1 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 8 φλ
- ζάχαρη 4 φλ
- μέλι 2 φλ
- κουβερτούρα 400 γρ
- σπορέλαιο 400 γρ
ΥΛΙΚΑ:
3,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΟΝΙΑΚ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΜΜΩΝΙΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΦΤΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΕΛΛΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΦΤΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
8 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΣΙΡΟΠΙ:
4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ
4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ
2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΜΕΛΙ
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 400GR ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΤΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΕΤΕ
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.gr