80
Υλικά
- αλεύρι 200 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ξύδι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 κγ
- αλάτι -
- ανθότυρο 100 γρ
- κατίκι 60 γρ
- λιαστή ντομάτα 50 γρ
- δυόσμος 4 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- μαυροδάφνη 50 ml
- μπαχάρι 1 τμχ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- αλεύρι 30 γρ
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - "ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35" 28/12/2012 ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr