183
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 3 τμχ
- φρυγανιά 15 τμχ
- λάδι 0.5 κούπα/ες
- μουστάρδα 1 κγ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Όμως έχετε σκεφτεί ποτέ πως μπορείτε να μαγειρέψετε γευστικά σνίτσελ, αποφεύγοντας παράλληλα το τηγάνισμα; Την απάντηση σας τη δίνουμε με αυτήν εδώ τη συνταγή. Εκτός του ότι το γεύμα γίνεται πιο ελαφρύ, καθώς αποφεύγεται το περιττό λάδι, προσθέτουμε μια ακόμα πινελιά γεύσης που ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε. Εκτός από την τριμμένη φρυγανιά, λοιπόν, τα κοτοπουλάκια θα παναριστούν και με τριμμένη παρμεζάνα! Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να ξεκινήσουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο mageirevontasparea.blogspot.gr