by admin

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΑ: ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια συνταγή στην οποία ένα παραδοσιακό υλικό της ελληνικής κουζίνας, το κριθαράκι, μαγειρεύεται με την πατροπαράδοτη ιταλική τεχνική του ριζότο, μαζί με έναν σχετικά ασυνήθιστο-αλλά ταιριαστό-συνδυασμό υλικών.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirevontasparea.blogspot.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κριθαρότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirevontasparea.blogspot.gr