76
Υλικά
- κριθαράκι 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- τόνος 1 κονσέρβα
- μανιτάρια φρέσκα 100 γρ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κύβος λαχανικών 2 τμχ
- βούτυρο 100 γρ
- παρμεζάνα 25 γρ
- κεφαλοτύρι 25 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Μια συνταγή στην οποία ένα παραδοσιακό υλικό της ελληνικής κουζίνας, το κριθαράκι, μαγειρεύεται με την πατροπαράδοτη ιταλική τεχνική του ριζότο, μαζί με έναν σχετικά ασυνήθιστο-αλλά ταιριαστό-συνδυασμό υλικών.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirevontasparea.blogspot.gr