28
Υλικά
- συκώτι αρνίσιο 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαρούλι 1 τμχ
- άνηθος 1 φλ
- ελαιόλαδο 2 φλ
- βούτυρο γάλακτος 1 κσ
- ρύζι γλασέ 1 φλιτζανάκι
- χυμός λεμονιού 3 κσ
Η μαγειρίτσα είναι παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ μετά την Ανάσταση. Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, είναι το πρώτο πιάτο που περιέχει κρέας. Μαγειρεύεται με λαχανικά, άνηθο, εντόσθια αρνιού και ρύζι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr