Μακαρόν

by admin

Μακαρόν

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τραγανά εξωτερικά και μαλακά εσωτερικά, αυτά τα μικρά μπισκοτάκια κατάγονται από την Βενετία! Πανεύκολα στην παρασκευή τους, μπορούν να αρωματιστούν με κάποιο λικέρ της αρεσκείας μας. Συνήθως δύο μακαρόν ενώνονται με κρέμα ή και μαρμελάδα σαν σάντουιτς. Αυτά που έφτιαξα σήμερα τα άφησα μονά, την επόμενη φορά θα παραθέσω και την συνταγή για την κρέμα...Τα υλικά 3 όλα κι όλα:200 γρ αμύγδαλα πούδρα200 γρ πολύ ψιλή ζάχαρη συν λίγη ακόμα για πασπάλισμα2 ασπράδιαΧρησιμοποιούμε αμύγδαλα χωρίς φλούδα, τα οποία βάζουμε στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πούδρα.Το ίδιο κάνουμε και με την ζάχαρη

Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές: μακαρόν, μπισκότα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com