89
ΥΛΙΚΑ:
100gr ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΟΥΔΡΑ
100 gr ΑΣΠΡΑΔΙΑ (ΑΠΟ 3 ΜΕΣΑΙΑ ΑΥΓΑ )
ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
200 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
50 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ
ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ Η ΑΜΥΓΔΑΛΟ Η ΦΡΑΟΥΛΑ Η ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ:
125 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΣΕ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
300 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.com