43
Υλικά
- φιλέ αμυγδάλου 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 125 γρ
- ασπράδι 3 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 125 γρ
- πικραμύγδαλο 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 2 κγ
Νόμιζα χρόνια τώρα ότι για να φτιάξει κανείς Μακαρόν πρέπει να είναι επιδέξιος ζαχαροπλάστης και δεν είχα ποτέ καταπιαστεί σχετικά. Ένα απόγευμα, όμως που οι δημιουργικοί μου χυμοί έψαχναν τον δρόμο τους, είχα και μια λιγουρίτσα, με έμπνευση τις αγαπημένες φίλες του Oh my Deer (μίλησα με την Σοφία, αλλά είμαι σίγουρη ότι και η Ευγενία κι η Χριστίνα θα ήταν εξίσου ενθαρρυντικές) και την υπέροχη συνταγή τους έκανα τα instagrammable μακαρόν της φωτογραφίας.
Διάβασε τη συνταγή στο sforsummer.wordpress.com