187
Υλικά
- πένες 250 γρ
- κοτόπουλο φιλέτο 1 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- πάπρικα 0.5 κγ
- δυόσμος 2 χούφτ
- μυζήθρα 2 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- κάσιους 1.5 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
Είμαστε οπαδοί του ιταλικού πέστο! Έτσι αυτοσχεδιάσαμε για μια ακόμα φορά, φτιάχνοντας πέστο με δυόσμο, φιστίκια κάσιους και μυζήθρα! Το πήγαμε όμως ακόμα παραπέρα προσθέτοντας κοτόπουλο φιλέτο και ελαιόλαδο αρωματισμένο με τρούφα!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com