121
Υλικά
- κοφτό μακαρονάκι 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μπαχάρι 0.25 κγ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κανέλα 0.25 κγ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ντομάτα 1 τμχ
- πάστα πιπεριάς 2 κσ
500 ΓΡ. ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ 500 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ 1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1/4 Κ.Γ. ΜΠΑΧΑΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΛΑΣ 1/4 Κ.Γ. ΣΚΟΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΣ 1 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 1 ΝΤΟΜΑΤΑ 2 Κ.Σ. ΠΑΣΤΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ALMITO ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ) ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr