Υλικά
- φιλέτο γαλοπούλας 600 γρ
- μακαρόνια 250 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- τζίντζερ 0.5 κγ
- εστραγκόν 1 κγ
- σουμάκ 0.25 κγ
- πελτές 1 κσ
- μουστάρδα 3 κσ
- κόκκινο κρασί 0.67 φλ
- άνηθος 0.5 χούφτ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
Βρισκόμαστε στα τέλη του Απριλίου, αλλά ήδη ο καιρός μοιάζει με καλοκαίρι! Δεν προσφέρεται, λοιπόν, για βαριά φαγητά, αλλά ούτε και για πολλές ώρες πάνω από τα μάτια τις κουζίνας ή το φούρνο... Πρέπει να απολαύσουμε τις ηλιόλουστες μέρες όπως πρέπει! Γι' αυτό και σήμερα σας έχω μία μακαρονάδα του 15λέπτου! Άντε, βαριά βαριά 20' μαζί με το κόψιμο των υλικών. Είναι απλή, γευστικότατη και ελαφριά! Λίγα μπαχαρικά μόνο να προμηθευτείτε, γιατί εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό! Και ένα ωραίο ξερό ανθότυρο ή μια καλή χωριάτικη μυζήθρα για να ρίξετε από πάνω! Η απόλαυση είναι εγγυημένη!Υλικά:600 gr. φιλέ
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com